Vairāki cilvēki guvuši traumas uz slidenām ielām un atpūšoties uz kalna (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī gūtas vairākas traumas, kas gūtas uz slidenām ielām, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) speciāliste Inga Vītola.

Deviņi cilvēki nogādāti slimnīcā ar kāju, roku un muguras traumām. Cietušo vecums ir no 39 līdz 82 gadiem. Visvairāk - sešas - traumas gūtas Rīgas reģionā.

Atpūšoties Žagarkalnā kāds 30 gadus vecs vīrietis ar sniega dēli iebraucis kokā un guvis krūšu kurvja traumu, ribu lūzumus, iespējams, arī iekšējo orgānu bojājumus. «Baiļu trasē» Vidzemē galvas smadzeņu satricinājumu guvis 15 gadus vecs jaunietis, kurš braucis ar sniega dēli.

Vakar Vidzemē krītošs koks smagi traumējis kādu 56 gadus vecu vīrieti. Viņam traumēts iegurņa rajons, kājas un krūšu kurvis. Mediķiem līdz negadījuma vietai bija jāiet mežā 700 - 800 metru, lai vīrietim palīdzētu. Ceļā uz slimnīcu vīrietim iestājusies klīniskā nāve, bet mediķi veiksmīgi viņu reanimējuši. Vīrietis smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar NMPD saņēmis 1031 izsaukumu, 180 no tiem saistīti ar traumām.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu