Vakar avārijās gājuši bojā divi cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā gājuši bojā divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Ogres novadā, autoceļa Rīga-Ērgļi 56.kilometrā, 1953.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Golf» sadūrās ar kravas automašīnu «MAN», kuru vadīja 1951.gadā dzimis vīrietis. Automašīnas «VW Golf» vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Savukārt pagājušajā naktī plkst.2.45 garāmbraucošs autovadītājs paziņoja policijai, ka autoceļa Rīga-Liepāja 128.kilometrā uz ceļa braucamās daļas guļ vīrietis. Notikuma vietā policijas darbinieki noskaidroja, ka 1968.gadā dzimušo vīrieti notriekusi pagaidām nenoskaidrota automašīna, kura aizbraukusi no notikuma vietas. Cietušais vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā bija miris.

Rīgā, Biķernieku ielā, sadūrās automašīna «Mercedes-Benz» un motocikls «Kawasaki», kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Motocikla vadītājs ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 39 avārijas, kurās cieta desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 36 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem bija autovadītāji, bet 25 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu