Vakarā un naktī autovadītājiem jābūt īpaši piesardzīgiem (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gene Wilburn, CC BY-NC-ND 2.0

Pirmdienas vakarā un naktī autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem, brīdina Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Pirmdienas pievakarē valsts centrālajā daļā un Vidzemē snieg slapjš sniegs, gaisa temperatūra no -4 līdz 0 grādiem.

Īpaši uzmanīgiem jābūt, braucot pa Rīgas apvedceļiem, Jelgavas šoseju, Rēzeknes šoseju, kā arī pa Bauskas šoseju visā tās garumā. Tāpat apledojuma un sniega dēļ jābūt uzmanīgiem uz Ainažu šosejas posmā no Berģiem līdz Tūjas pagriezienam, Liepājas virzienā brauktuves slidenas no Rīgas līdz Apšupes krustojumam un Siguldas virzienā no Rīgas līdz Siguldai kā arī no Cēsu pagrieziena līdz Veclaicenei.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi, arī vakarā un naktī gaidāmi nokrišņi slapja sniega un lietus veidā, līdz ar to veidosies atkala un ceļi būs slideni.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Ziemas uzturēšanas līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs un ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu