Valkā notiks «Kūku konkurss»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 15.martā, no plkst.11.00 - 13.00 Valkas pilsētas kultūras namā pirmo reizi notiks «Kūku konkurss». Saimnieces un saimnieki no Valkas novada tiek aicināti piedalīties konkursā ar vismaz 1,5 kilogramu smagu kūku vai torti! Laipni aicinām apmeklēt pasākumu - būs iespēja degustēt gardās tortes un, iespējams, arī uzzināt kāruma recepti. Ieejas maksa pasākumā simboliska - 0,71 cents, informēja Zane Brūvere, Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste.

Dalībniecēm, kā pateicība par piedalīšanos konkursā, būs meistarklase pie «Tallink Hotel Rīga» restorāna «Elements» šefpavāres Svetlanas Riškovas un restorāna konditora Jāņa Kaira. Divu stundu garumā meistarklases vadītāji atraktīvā veidā pagatavos trīs saldos ēdienus: dažādu veidu konfektes (svaigā siera un melleņu «putna pienu» glāzētā šokolādē, rabarberu un baltās šokolādes konfektes uz kociņiem, braunija un marcipāna konfektes), smaržīgu ķiršu zupu ar šokolādes saldējumu un pistāciju «sable» cepumiem, kā arī saldo ēdienu «Zemeņu lauks» ar vaniļas zefīru, zaļās tējas un piparmētru napoleonu, svaigām zemenēm un zaļo ābolu un citronu gēlu.

Svetlana Riškova ir konkursu «Latvijas 2002.gada pavārs» un komandu konkursa «Baltijas valstu 2003.gada pavārs» laureāte, TV šova «Mūsdienu Latvijas garša» 1. un 3. sezonas fināliste. Jānim Kairim ir meistarklašu vadīšanas pieredze Latvijā un Baltkrievijā, viņš 2004.gadā ieguvis augsto apbalvojumu «Gada konditors».

Nāc, piedalies un aicini piedalīties citus!

Pieteikties konkursam pie Sniedzes Ragžes pa telefonu 26488684.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu