«Valmiera» izcīna LBL bronzas medaļas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Priedītis, BK Valmiera

«Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas medaļas šovakar izcīnīja BK «Valmiera» komanda, kurai finālsērijā izdevās atspēlēties no 0-2 un izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas.

Sērijas izšķirošajā, trešajā spēlē «Valmiera» savā laukumā pieveica «Barons kvartāls» komandu ar 72:65, sērijā triumfējot ar 3-2.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 15 punktiem bija Jānis Kaufmanis, 14 punktus pievienoja Jānis Bērziņš, bet 11 punkti bija Raimonda Gabrāna kontā. «Barons kvartāls» rindās ar 20 punktiem izcēlās Māris Gulbis, bet 17 punktus sakrāja Tailers Keins.

Mača pirmajās 27 minūtēs nevienai no komandām neizdevās iegūt ievērojamu pārsvaru, bet trešās ceturtdaļas izskaņā «valmierieši» panāca +8 (44:36). Lai gan pēdējās ceturtdaļas vidū laukuma saimnieki ieguva jau 11 punktu pārsvaru (59:48), «Barons kvartāls» spēja pietuvoties līdz 55:61, tomēr atlikušajā laikā mājinieki nosargāja panākumu.

Atgādinām, ka sērijas pirmajos divos mačos uzvaras svinēja «Barons kvartāls» (59:54 Valmierā un 93:77 Rīgā), bet nākamajās divās spēlēs «Valmiera» revanšējās (91:79 Valmierā un 88:85 Rīgā).

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu