Valsts asinsdonoru centrs aicina nodot asinis; centrs dosies arī izbraukumos (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Valsts asinsdonoru centra (VADC) mediķi aicina iedzīvotājus ziedot asinis, jo ir nepieciešams uzturēt stabilu asins krājumu, kā rezultātā varētu pilnvērtīgi apgādāt ārstniecības iestādes ar visiem nepieciešamajiem asins komponentiem, informē VADC preses dienests.

Šobrīd VADC īpaši gaida B rēzus negatīvās grupas donorus un uz laiku tiek bloķēta B rēzus pozitīvās grupas donoru pieņemšana, šīs asins grupas krājums šobrīd ir pietiekams.

VADC informē par gaidāmajiem izbraukumiem, kuros iedzīvotājiem būs iespējams nodot asinis. 10.martā no plkst. 10 – 14 asinis būs iespējams nodot Saldū, VUGD telpās, Skrundas ielā 28.

Otrdien asinis varēs nodot Vecpiebalgā, Vecpiebalgas kultūras nams, Gaismas ielā 1, no plkst. 10-14.

Ceturtdien, 13.martā VADC viesosies Mālpils sporta kompleksā, Sporta ielā 1, no plkst. 10-14.

Tāpat tuvākajās dienās izbraukumā dosies arī specializētais donoru autobuss:

Pirmdien asinis būs iespējams nodot pie Dailes teātra Rīgā, Brīvības ielā 75, no plkst. 10-15, savukārt trešdien no plkst. 11-15 to varēs izdarīt Brīvības pieminekļa laukumā Rīgā.

Ceturtdien autobuss dosies uz Vecumniekiem, kur pagasta centrā no plkst. 10-14 ikviens varēs nodot asinis.

Izbraukumos dosies arī VADC Latgales filiāle, kura trešdien no plkst. 9-12 viesosies Preiļu poliklīnikas telpās, Raiņa bulvārī 13. Savukārt ceturtdien tajā pašā laikā asinis būs iespējams nodot Audriņu kultūras nama telpās, Piemiņas ielā 9a, Audriņu pagastā, Rēzeknes novadā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu