Valsts prezidents: man ir prieks, ka izdevās radīt svētku gaisotni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Valsts prezidents Valdis Zatlers no pateicas visiem Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 20. gadadienas svētku dalībniekiem, organizatoriem un atbalstītājiem Rīgā un Latvijas novados, kas aktīvi veidoja valsts svētku programmu un tajā piedalījās, portālu «Apollo» informēja prezidenta Preses dienestā.

Lielu  pateicību Valsts prezidents izsaka Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20. gadadienas Goda komitejai un Rīcības komitejai, visu Latvijas pašvaldību un īpaši Rīgas Domes atbildīgajiem, kā arī Latvijas Televīzijai par īpašas svētku noskaņas radīšanu televīzijas skatītājiem visu svētku dienu laikā.

«Man ir patiess prieks, ka mums visiem kopā izdevās radīt sirsnīgu svētku gaisotni un savās atmiņās atsaukt Latvijai izšķirošos notikumus pirms 20 gadiem. Ceru, ka šie svētki radīja līdzpārdzīvojumu jauniešos, kuri pirms 20 gadiem nebija klāt brīdī, kad Latvijas tauta bija emocionāli vienota un ticēja savam spēkam veidot tādu valsti, kādu mēs paši bijām izsapņojuši. Iedvesmojoties no svētku pozitīvajām emocijām, aicinu ikvienu Latvijas iedzīvotāju izdarīt vismaz vienu labu darbu un izsapņot savu sapni Latvijas un tās brīvības vārdā,» pateicībā norāda Valsts prezidents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu