Valsts prezidents no patversmes paņēmis kaķēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Valsts prezidenta rezidencē Jūrmalā no jūlija beigām dzīvo jauns iemītnieks – no patversmes paņemts kaķēns, ziņo laikraksts «Neatkarīgā».

Līču patversmē pusotru mēnesi veco melnbalto kaķēnu Valdis Zatlers izvēlējies kopā ar kundzi Lilitu.

«Jaunais un draiskulīgais kaķēns Čārlijs ir pilntiesīgs Jūrmalas rezidences iemītnieks,» laikrakstam apstiprina Valsts prezidenta preses dienesta vadītājas vietniece Elīna Lazdāne.
 
Iepriekš Zatleru ģimenei arī bija kaķis. 2007. gada Ziemassvētku laikā Valsts prezidents ar kundzi atrada kaķēnu. Savukārt kopš 2003. gada Zatleru ģimenes pilntiesīgs loceklis bija trusis Lisis, kurš šajā pasaulē nodzīvoja piecus gadus.

Elīna Lazdāne norāda, ka prezidents ar kundzi teikuši atzinīgus vārdus par Līču patversmi. «Tur var redzēt, ka cilvēki iegulda savu mīlestību un darbu, lai rūpētos par četrkājainajiem draugiem. Par to liecina sakoptā vide – teritorija, kas atstājusi pozitīvu iespaidu,» piebilst prezidenta pārstāve.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu