Valsts prezidents sasauc NDP ārkārtas sēdi (190)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidents Andris Bērziņš sasaucis Nacionālās drošības padomes (NDP) ārkārtas sēdi, kas plānota otrdienas agrā rītā.

Valsts prezidenta Preses dienests informē, ka situācija Ukrainā joprojām ir satraucoša, vērojams situācijas saspīlējums. Ukrainā pastāv reāli militāras iejaukšanās draudi, kas raisa pamatotu satraukumu Latvijas sabiedrībā.

Jau pagājušajā trešdienā šis jautājums tika skatīts NDP sēdē, kur tika uzklausīts ārlietu ministra Edgara Rinkēviča ziņojums par Ukrainu un valsts augstākās amatpersonas izvērtēja šo sarežģīto situāciju.

Ņemot vērā notikumu attīstību, Valsts prezidents otrdien plkst.7 sasaucis NDP sēdi.

Kā ziņots, atvaļinājumu pirmdien tomēr pārtraucis Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Valsts prezidenta Preses dienesta paziņojumā teikts, ka Bērziņš situācijā, kad Ukrainā pastāv reāli militāras iejaukšanās draudi, kas raisa pamatotu satraukumu Latvijas sabiedrībā, Valsts prezidents neuzskata par iespējamu turpināt savu atvaļinājumu. Valsts prezidents atgriežas Latvijā, lai būtu kopā ar Latvijas tautu.

«Diemžēl ātrāka atgriešanās nav bijusi iespējama sakarā ar dzīvesbiedres slimību – akūtu vīrusa infekciju ar augstu temperatūru, kas liedza iespēju izmantot gaisa satiksmi,» norāda Preses dienestā.

Komentāri (190)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu