Valtera rezultativitāte palīdz gūt uzvaru Turcijas čempionāta spēlē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latviešu basketbolists Kristaps Valters šodien guva 14 punktus Turcijas čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā Ankaras «Kolejliler» komanda savā laukumā ar 85:70 (22:19, 24:14, 24:25, 15:12) pieveica «Mersin BSB».

Valters laukumā pavadīja 36 minūtes un 28 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks komandā. Basketbolists neiemeta vienīgo divpunktu metienu, taču raidīja grozā četrus no septiņiem tālmetieniem un abus soda metienus. Tāpat latvieša rēķinā sešas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs komandā. Valters arī vienreiz pārkāpa noteikumus, bet pretiniekus to piespieda izdarīt sešas reizes.

Ar desmit uzvarām 20 mačos «Kolejliler» čempionāta kopvērtējumā ieņem septīto vietu.

Valters «Kolejliler» vienībai pievienojās jūlijā, pārnākot no Spānijas augstākās līgas (ACB) kluba «Fuenlabrada», bet pagājušās sezonas pirmajos divos mēnešos Valters spēlēja Vācijas komandā Kvakenbrikas «Artland Dragons». Tāpat viņš savas karjeras laikā pārstāvējis arī Krievijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas komandas.

«Kolejliler» komanda šosezon sacenšas arī Eiropas kausa izcīņas turnīrā, kurā sasniegusi astotdaļfinālu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu