Valteram deviņi punkti, «Unicaja» sestais zaudējums pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Spānijas ACB līgas čempionāta spēlē šodien sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Valtera pārstāvētā Malagas «Unicaja».

«Unicaja» komanda savā laukumā ar 54:69 piekāpās vienai no čempionāta vājākajām komandām Santjago de Kompostelas «Blusens Monbus», turklāt otro ceturtdaļu laukuma saimnieki zaudēja ar 5:21, bet pirmajā puslaikā «Unicaja» guva tikai 18 punktus.

Valters laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, guva deviņus punktus (2p. - 0/2, 3p. - 3/6), atdeva četras rezultatīvas piespēles, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un nopelnīja piecas piezīmes.

«Unicaja» basketbolisti piedzīvojuši neveiksmes pēdējās trīs Spānijas čempionāta spēlēs un visos trīs Eirolīgas Top16 posma mačos. 

Tikmēr citā mačā «Valencia Basket» komanda viesos ar 63:71 zaudēja «CAI Zaragoza» komandai, taču Rihards Kuksiks laukumā tā arī neparādījās.

Šovakar maču aizvadīs arī Jāņa Blūma pārstāvētā Bilbao «Gescrap BB», kas izbraukumā tiksies ar turnīra vicelīderiem Madrides «Real».

ACB līgas kopvērtējumā «Unicaja» ar 12 uzvarām 19 spēlēs ieņem 5. vietu, «Gescrap BB» ar deviņiem panākumiem 18 mačos ir 9. vietā, bet «Valencia Basket» ar deviņām uzvarām 19 spēlēs ir 10. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu