Valteram līgums ar Eirolīgas klubu Malagas «Unicaja»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters karjeru turpinās Spānijas klubā Malagas «Unicaja», vēsta Spānijas masu mediji, bet oficiāli par to tiks paziņots tuvāko stundu laikā.

Līgums ar 29 gadus veco latviešu basketbolistu parakstīts pēc shēmas 1+1, tas ir, uz vienu sezonu, bet ar iespējām pēc sezonas pagarināt līgumu vēl uz gadu.

Jāpiebilst, ka jau ceturtdien Kristapa tēvs Valdis Valters savā «Twitter» kontā rakstīja, ka piektdien «jau oficiāli būs trešais latvietis Eirolīgā», turklāt piebilda, ka Spānijā klubu sev atradis arī Sandis Valters, kurš pērn kļuva par Latvijas čempionu «VEF Rīga» sastāvā.

Pēdējās trīs sezonas Kristaps Valters jau spēlēja Spānijā, divas sezonas pārstāvot Madrides «Fuenlabrada», bet vienu sezonu - Badalonas «DKV Joventut». Pagājušajā sezonā «Fuenlabrada» rindās viņš kļuva par regulārā čempionāta ceturto labāko piespēlētāju (4,5 piespēles vidēji mačā). Pirms tam Valters spēlējis ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā, Itālijā, Grieķijā, Vācijā un Turcijā.

Nākamajā sezonā Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā - ULEB Eirolīgā - spēlēs trīs latviešu basketbolisti. Bez Valtera tie būs arī Jānis Blūms (Bilbao «Bizkaia») un Dāvis Bertāns (Ļubļanas «Union Olimpija»).

Atgādinām, ka Latvijas valstsvienības rindās Valters joprojām nevar spēlēt 2009. gada rudenī piespriestās diskvalifikācijas dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu