Valteram un Strēlniekam svarīgas uzvaras, Freimanim smags zaudējums (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Eiropas kausa izcīņas Top32 posmā šovakar svarīgas spēles aizvada Latvijas basketbolistu pārstāvētās komandas. 

Kristapa Valtera pārstāvētā Turcijas komanda Ankaras «Kolejliler» savā laukumā ar 104:75 sagrāva Itālijas klubu Sasāri «Banco di Sardegna», bet latvietis nepilnu 23 minūšu laikā guva desmit punktus (2p. - 2/2, 3p. - 2/4), atdeva piecas rezultatīvas piespēles, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un pieļāva divas kļūdas.

J apakšgrupas kopvērtējumā Ankaras komanda ar četrām uzvarām piecās spēlēs jau ir nodrošinājuši vietu turnīra astotdaļfinālā.

Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Ukrainas komanda Kijevas «Budiveļņik», ko vada Ainars Bagatskis, savā laukumā ar 60:59 pārspēja Turcijas klubu Bandirmas «Banvit», bet Strēlnieks nepilnas 31 minūtes laikā guva 13 punktus (2p. - 4/4, 3p. - 1/5, s.m. - 2/2), izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un pieļāva vienu kļūdu.

M apakšgrupas kopvērtējumā «Budiveļņik» komanda ar trim panākumiem četros mačos nostiprinājās otrajā vietā.

Tikmēr Rolanda Freimaņa pārstāvētā un Kārļa Muižnieka vadītā Ukrainas komanda Južnijas «Himik», viesos ar 68:86 zaudēja Serbijas klubam Kragujevacas «Radnički», bet Freimanis nepilnu 22 minūšu laikā guva piecus punktus (2p. - 1/3, 3p. - 1/4), atdeva trīs rezultatīvas piespēles, izcīnīja divas bumbas zem groziem, pārtvēra vienu bumbu un pieļāva vienu kļūdu.

N apakšgrupas kopvērtējumā «Himik» komanda ar divām uzvarām piecos mačos atkāpās uz trešo vietu, sarežģījot izredzes uz astotdaļfinālu.

Šovakar maču vēl aizvadīs arī Daira Bertāna pārstāvētā «Bilbao Basket», kas savā laukumā uzņems Belgradas «Crvena Zvezda Telekom».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu