Valters pārtraucis līgumu ar Spānijas komandu «Fuenlabrada» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Valters pārtraucis līgumu ar Spānijas augstākās līgas (ACB) komandu «Fuenlabrada» un nākamajā sezonā spēlēs jaunā vienībā.

Pirmās baumas par Valtera kluba maiņu parādījās jau otrdien, kad līga viņu iekļāva brīvo aģentu sarakstā, bet ceturtdien «Fuenlabrada» apstiprināja informāciju par līguma pārtraukšanu pēc abpusējas vienošanās.

Latvietis Spānijas klubam pievienojās pagājušā gada novembrī, panākot vienošanos līdz 2014. gadam - uz atlikušo šīs sezonas daļu un visu nākamo sezonu. Pats basketbolists gan pat bija izteicis cerību, ka līgums tiks noslēgts uz trim sezonām.

Valters «Fuenlabrada» vienībā spēlēja jau trešo reizi pāris sezonu laikā - iepriekš viņš to pārstāvēja arī 2008./2009. gada sezonā, kad vidēji mačā guva 11,1 punktu, izpildīja 4,8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,2 bumbas zem groziem. Tāpat latvietis «Fuenlabrada» sastāvā spēlēja arī 2010./11. gada sezonā, kad tika pie 10,4 punktiem, 4,5 piespēlēm un 2,7 bumbām zem groziem.

Savukārt pagājušajā sezonā, kad «Fuenlabrada» cīnījās par vietas noturēšanu ACB līgā, latvietis vidēji izcēlās ar 9,4 punktiem un 2,8 rezultatīvām piespēlēm.

Pagājušās sezonas pirmajos divos mēnešos Valters spēlēja Vācijas basketbola komandā Kvakenbrikas «Artland Dragons». Tāpat viņš savas karjeras laikā pārstāvējis arī Krievijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas komandas.

Kopumā viņš piecu sezonu laikā ACB aizvadījis 150 spēles, kurās vidēji guvis 9,6 punktus un izpildījis 3,9 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu