Valters turpina spēlēt rezultatīvi Turcijas čempionātā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ar 19 gūtiem punktiem Turcijas basketbola čempionāta mačā sestdien izcēlās latvietis Kristaps Valters, palīdzot Ankaras «Kolejliler» komandai ar 82:74 (21:21, 15:16, 21:19, 25:18) savā laukumā uzvarēt Edirnes «Olin».

Valters laukumā pavadīja 25 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā realizēja trīs no pieciem izpildītajiem divpunktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un visus četrus izpildītos soda metienus, kļūstot par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat Valters iekrāja divas atlēkušās bumbas un saņēma četras piezīmes.

Rezultatīvi Valters nospēlēja jau otrajā Turcijas čempionāta mačā pēc kārtas, jo pirms nedēļas viņš «Kolejliler» komandai tikt pie uzvaras palīdzēja ar 16 punktiem.

Ar trim uzvarām četros mačos «Kolejliler» kopvērtējumā pašlaik ieņem ceturto vietu.

Valters «Kolejliler» vienībai pievienojās jūlijā, pārnākot no Spānijas augstākās līgas (ACB) kluba «Fuenlabrada». Savukārt pagājušās sezonas pirmajos divos mēnešos Valters spēlēja Vācijas komandā Kvakenbrikas «Artland Dragons». Tāpat viņš savas karjeras laikā pārstāvējis arī Krievijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas komandas.

«Kolejliler» komanda šosezon sacenšas arī Eiropas kausa izcīņas turnīrā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu