Van der Vārts: Nīderlande Eiropas čempionātā nospēlēja pretīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nīderlandes valstsvienības futbolists Rafaels van der Vārts pēc zaudējuma arī trešajā Eiropas čempionāta mačā pret Portugāli (1:2) bija skarbs, komentējot komandas sniegumu finālturnīrā, vēsta Anglijas masu mediji.

«Mēs šajā turnīrā nospēlējām ļoti slikti. Tā bija izgāšanās. Ar tik briesmīgu spēli mēs nebijām pelnījuši izcīnīt nevienu uzvaru,» uzskata van der Vārts, kurš pēdējā mačā pildīja kapteiņa pienākumus.

«Spēlē pret Portugāli mēs pirmie guvām vārtus, taču pēc tam laukumā bija tikai viena komanda - Portugāles izlase. Pirmkārt, ir liels kauns līdzjutēju priekšā. Pēc tam, kad pirmajā mačā zaudējām Dānijai, bija ļoti grūti, mēs nespējām tikt galā ar spriedzi. Tagad viss jāsāk no jauna,» secina Nīderlandes izlases pussargs.

Nīderlandes valstsvienības futbolisti šajā finālturnīrā zaudēja gan Dānijai (0:1) un Portugālei (1:2), gan Vācijai (1:2).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu