Van Marvijks: Esmu pārliecināts, ka varam uzvarēt Vāciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Berts van Marvijks noraidījis baumas par pastāvošajām nesaskaņām starp komandas futbolistiem, apgalvojot, ka komandā valda izcila atmosfēra.

Komandas kapteiņa asistents Rafaels van der Vārts izteicis vilšanos pēc zaudētas Eiropas čempionāta pirmās spēles pret Dānijas izlasi (0:1), truklāt arī uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs paudis neapmierinātību ar atsevišķiem komandas spēlētājiem.

Futbolistu personību sadursmes ir bijis Nīderlandes izlases klupšanas akmens jau vairākus gadus, tomēr van Marvijks uzsver, ka komandas atmosfēra ir lieliska, par spīti spriedzei, kas radusies pēc zaudējuma sestdienas mačā.

Nīderlandiešu futbola speciālists izvairīgi atbildējis uz jautājumiem par neapmierinātajiem izlases spēlētājiem, norādot, ka tas nav nekas nopietns un ka spriedze bijusi sagaidāma - zaudējums spēlē pret dāņiem to tikai paaugstinājis.

Otrās kārtas izspēlē Nīderlandes izlase šovakar tiksies ar principiālo konkurenti - Vācijas valstsvienību.

«Ir sagaidāma ļoti grūta spēle. Vācijai ir spēcīga komanda, bet esmu pārliecināts, ka varam viņus uzvarēt,» gaidāmo maču komentēja van Marvijks.

Novembrī abas komandas aizvadīja pārbaudes spēli, kurā ar rezultātu 3:0 triumfēja Vācijas izlase. «Vācija toreiz spēlēja mājās, turklāt mūsu izlasē trūka vairāku vadošo spēlētāju,» atgādina van Marvijks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu