Van Nīstelrojam ceļgala traumas dēļ šī sezona beigusies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta komandas Hamburgas SV un Nīderlandes izlases uzbrucējs Rūds van Nīstelrojs ceļgala traumas dēļ šosezon laukumā vairs nedosies.

Traumu van Nīstelrojs guva sestdienas mačā, kurā SV cīnījās bezvārtu neizšķirti ar «Hannover 96» komandu.

Lai pilnībā izārstētu savainojumu nepieciešamas vairākas nedēļas, bet bundeslīgas čempionātā vairs atlikušas tikai četras kārtas.

«To ir grūti sagremot. Es ceru atgriezties laukumā pēc iespējas ātrāk, bet ir skaidrs, ka atveseļošanās aizņems ilgāku laiku,» teica uzbrucējs. Visticamāk, viņš SV komandā jau aizvadījis savu pēdējo spēli.

Van Nīstelrojam līgums ar Hamburgas komandu ir līdz šīs sezonas beigām, un viņš pēc tam, kad vienība janvāra transfēra perioda laikā neļāva atgriezties Spānijas karaliskajā komandā Madrides «Real», neslēpa, ka nepagarinās līgumu.

Bundeslīgā kopš pievienošanās SV komandai 2010. gada janvārī viņš aizvadījis 35 spēles, kurās izcēlies ar 12 vārtu guvumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu