Vaņinam septītā «sausā» spēle Šveices čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Septīto «sauso» spēli Šveices futbola čempionātā šosezon svētdien aizvadīja Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins, palīdzot «Sion» komandai ar rezultātu 2:0 (1:0) izbraukumā uzvarēja «Servette» futbolistus.

Vaņins savas komandas vārtus sargāja visas 90 minūtes.

Pirmajā puslaikā viesus vadībā izvirzīja ungārs Vilmošs Vančaks, bet 12 minūtes pirms cīņas beigām 2:0 panāca Džovanni Sio.

Čempionāta kopvērtējumā pēc šī mača «Sion» ar 23 punktiem 12 spēlēs pakāpās uz 2. vietu, savukārt līderpozīcijā ar 24 punktiem atrodas «Luzern» futbolisti.

Kā ziņots, «Sion» pagājušo sezonu noslēdza čempionāta 4. vietā, kā arī triumfēja Šveices kausa izcīņā. Tas «Sion» komandai ļāva piedalīties UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas sacensībās, turklāt tā spēja iekļūt arī grupu turnīrā.

Grupu turnīrā «Sion» komandai bija plānots sacensties ar Spānijas vienību Madrides «Atletico», Itālijas klubu «Udinese» un «Stade Rennes» no Francijas. Tomēr klubs saņēma diskvalifikāciju no šīm sacensībām, jo nav ievērojis aizliegumu iegādāties jaunus futbolistus. Šveices vienības vietā turnīrā startē Skotijas komanda Glāzgovas «Celtic».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu