VARAM varētu vadīt Sprūdžs, bet EM - Pavļuts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) varētu vadīt Edmunds Sprūdžs (ZRP), bet ekonomikas ministra amatu varētu ieņemt «Swedbank» Korporatīvo attiecību pārvaldes vadītājs Daniels Pavļuts, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Tiek pieļauts, ka Zatlera reformu partijas (ZRP) deputāts Vjačeslavs Dombrovskis varētu vadīt Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisiju.

Oficiāls partijas lēmums par šiem trīs amatiem gan vēl neesot pieņemts.

Kā ziņots, jaunā koalīcija piektdien pēc vairāku stundu ilgām sarunām vienojās par atbildības sfēru sadali valdībā, žurnālistus informēja jaunās koalīcijas premjera amata kandidāts, pašreizējais Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V).

ZRP tiks Izglītības un zinātnes ministrija, kurai papildus tiks tāda funkcija kā sabiedrības integrācija uz latviešu valodas pamata, kuru pārņems no Kultūras ministrijas. ZRP tiks arī Iekšlietu ministrija, Ārlietu ministrija, Ekonomikas ministrija un VARAM, kā arī Saeimas priekšsēdētāja amats, uz kuru kandidēs partijas vadītājs, eksprezidents Valdis Zatlers.

Saskaņā ar iepriekš iegūto neoficiālā informāciju izglītības ministra amatu varētu ieņemt Roberts Ķīlis, iekšlietu ministra - Rihards Kozlovskis, ārlietu ministra - Edgars Rinkēvičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu