Varonīgi glābjot māsiņu, iet bojā septiņus gadus veca meitene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Septiņus gadus veca meitene Krievijā, glābjot jaunāko māsiņu no notriekšanas, pati gājusi bojā.

Kā ziņo Krievijas mediji, septiņus gadus vecā meitene ieraudzījusi, ka viņu virzienā lielā ātrumā traucas automašīna, tāpēc mazo māsiņu nogrūdusi no bērnu velosipēda. Šis solis bija liktenīgs pašai glābējai, jo automašīna viņu notrieca.

«Pārnākot mājās no darba, ieraudzīju, ka uz ielas sanākuši cilvēki, policija. Nolēmu iziet un paskatīties, kas noticis, varbūt kādam vajadzīga palīdzība,» stāstījusi meiteņu vecmamma. «Kad piegāju klāt, ieraudzīju, ka tur bezsamaņā guļ mana meita un abas mazmeitas. Viss bija noliets asinīm,» stāstījusi sieviete.

Tiek ziņots, ka 30 gadus veco Žannu un viņas meitas notriecis Volgogradas izmeklētājs Aleksandrs Burdenko. Sieviete ar bērniem gājusi pāri ielai, taču tajā brīdī virsū traukusies automašīna.

Aculiecinieks pastāstīja, ka pirmā triecienu saņēmusi māte, savukārt vecākā meita paguvusi jaunāko nogrūst no velosipēda, izglābjot jaunāko māsu.

Māte un izglābtā meita šobrīd atrodas reanimācijā, bet vecākā meita nomira ceļā uz slimnīcu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu