Varšavā gatavojas ierasties Krievijas huligāni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Uz Krievijas - Grieķijas futbola spēli Eiropas čempionātā gatavojas ierasties vairāki krievu huligāni, tā šodien ziņo Krievijas mediji.

Kā jau ziņots, pirms Krievijas - Polijas izlašu spēles Varšavā abu komandu līdzjutēju starpā izcēlās masu kautiņi, kurus pārsvarā uzsāka poļi, bet tagad krievi gatavojas doties atbildes gājienā.

Kamēr Polijas amatpersonas uzskata, ka abu pušu starpā incidenti nebūs, tikmēr fani ir noskaņoti kaujinieciski un gatavi sarīkot kautiņus.

Viens no Maskavas futbola grupējuma vadītājiem paziņojis, ka sestdien Varšavā ieradīsies vairāki huligāni, kuru skaits varētu sasniegt simtu. «Pilsētā ieradīsies «nopietni vīri»,» sacījis grupējuma pārstāvis. Tiek ziņots, ka abu pušu fani jau iepriekš vienosies par kautiņu norises vietām.

«Apollo» jau ziņoja, ka diviem Krievijas, Spānijas un vairākiem Polijas izlases līdzjutējiem piemērots reāls cietumsods par sarīkotajiem grautiņiem čempionāta laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu