Varšavā vieni gūti vārti un zināms pirmais pusfinālists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas čempionāta finālturnīrā futbolā šovakar ceturtdaļfinālā tikās Portugāles un Čehijas valstsvienības, lai noskaidrotu komandu, kura spēlēs pusfinālā.

Varšavas stadionā uzvaru ar 1:0 izcīnīja portugāļi un pusfinālā Doņeckā tiksies ar Spānijas - Francijas pāra uzvarētājiem.

Spēles sākumā bīstamāk uzbruka čehi, kuri vairākkārt apdraudēja pretinieku vārtus, bet pirmā puslaika otrajā pusē iniciatīvu pārņēma portugāļi un pašā puslaika izskaņā varēja arī atklāt rezultātu, kad Krištianu Ronaldu trāpīja pa vārtu stabu.

Otrajā puslaikā portugāļi turpināja diktēt notikumus laukumā un Petram Čeham arvien biežāk nācās iesaistīties spēlē. Vienā no epizodēm Ronaldu sistā bumba pēc brīvsitiena atrada atkal vārtu stabu, bet mirkli vēlāk Almeida guva vārtus, taču tiesnesis fiksēja aizmugures stāvokli.

Čehi lielāko spēles laiku otrajā puslaikā pavadīja savā laukuma pusē un tuvojoties pamatlaika beigām Portugāles spiediens pieauga, līdz vienā no uzbrukumiem 79. minūtē Ronaldu ar galvu no soda laukuma vidus raidīja bumbu vārtos. Atlikušajā laikā čehi nespēja panākt izlīdzinājumu un Portugāle varēja līksmot.

Piektdien Gdaņskā otrajā ceturtdaļfināla mačā spēkosies Vācija un Grieķija,sestdien Doņeckā laukumā dosies Spānija un Francija, bet svētdien Kijevā par vietu pusfinālā cīnīsies Anglijas un Itālijas izlases.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu