Vasiļevskim 4. vieta «Dimanta līgas» posmā Oslo

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis ceturtdien izcīnīja 4. vietu IAAF «Dimanta līgas» piektajā posmā, kas notika Oslo.

Vasiļevskis labākajā mēģinājumā šķēpu raidīja 80,50 metrus tālu.

Uzvaru ar rezultātu 83,94 metriem izcīnīja Matiass de Zordo, otrais ar 82,07 metriem palika DĀR sportists Roberts Osthuizens, bet t. vietu izcīnīja čehs Petrs Frīdrihs, kura rezultāts bija 81,09 metri.

Latvijas rekordists šoreiz sacensības uzsāka neveiksmīgi, jo pirmajā mēģinājumā palika bez rezultāta, bet nākamajos trijos sasniedza zemus rezultātus - 74,92 metri, 75,38 metri un 77,90 metri. Savu dienas labāko rezultātu Vasiļevskis sasniedza piektajā mēģinājumā, bet sestajā atkal palika bez rezultāta.

Kā ziņots, Vasiļevskis ar 88,22 metriem ir šī brīža sezonas labākā rezultāta īpašnieks pasaulē.

Pēc sacensībām Oslo «Dimanta līga» turpināsies ar posmiem Ņujorkā, Lozannā, Birmingemā, Parīzē, Monako, Stokholmā, Londonā un Cīrihē. Savukārt sacensību sezona noslēgsies ar 16. septembrī Briselē paredzētajām sacensībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu