Vasiļevskim un Ozoliņai-Kovalai uzvaras, Grīvai personiskais rekords

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Šķēpmetēju klubs

Starptautiskajās vieglatlētikas sacensībās «Ventspils šķēpi 2011» šodien Olimpiskā centra «Ventspils» stadionā, uzvaras izcīnīja Vadims Vasiļevskis un Sinta Ozoliņa-Kovala, kamēr tāllēkšanas sektorā jaunu personisko rekordu uzrādīja Lauma Grīva.

Vīriešu konkurencē Vasiļevskis labākajā mēģinājumā šķēpu raidīja 85,33 metrus tālu, bet sieviešu sacensībās Ozoliņa-Kovala uzvarēja ar rezultātu 53,47 metri.

Vīriešu sacensībās otro vietu izcīnīja pasaules junioru rekordists Zigismunds Sirmais, kura raidītais šķēps piezemējās tieši uz 81 metra atzīmes, bet trešais bija Ansis Brūns, kura labākais rezultāts bija 78,37 metri.

Sieviešu konkurencē uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa Katrīna Sirmā (49,75 metri), kamēr Gundega Grīva bija trešā (46,58 metri).

Sacensību otrajā daļā sportisti sacentās arī citās disciplīnās.

Tāllēkšanas sektorā jaunu personisko rekordu sasniedza Grīva, kas aizlēca 6,70 metru tālumā, bet augstlēkšanas sacensībās pie uzvaras ar rezultātu 2,20 metri tika Normunds Pūpols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu