Vasiļevskis: Tā jau kļūst par tradīciju - kā lielie mači, tā nekā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas rekordists šķēpmešanā Vadims Vasiļevskis Helsinkos notiekošajā Eiropas čempionātā pārāk daudz nav gribējis - tikai iekļūt finālsacensībās, vēsta portāls «Diena.lv».

Kā ziņots, Vasiļevskis trešdien piedzīvoja neveiksmi kvalifikācijas sacensībās, jo neviens no viņa trim mēģinājumiem netika ieskaitīts, līdz ar to latvietis palika bez rezultāta.

«Nezinu, nu jau jāsaka - kā vienmēr. Tā jau kļūst par tradīciju - kā lielie mači, tā nekā,» portālā «Diena.lv» citēts Vasiļevskis. «Varu derēt, ka nākamajās sacensībās ar pirmo metienu uzmetīšu 84 vai 85 metrus. Tiešām nezinu, kas notiek. Kā apsēsts

Vasiļevskis uzsvēra, ka iesildīšanās laikā viss esot bijis kārtībā. «Nebija nekādu problēmu līdz brīdim, kad sākās sacensības. Ar ieskrējienu viss bija labi, vienīgi celiņš tajā vietā pirms metiena bija izdangāts. Bet visiem jau viens sektors.»

«Šķiet, ka atkal ar ķermeņa augšdaļu pārāk rāvu un sasteidzu metienus. Par daudz metu tikai ar roku. Pārāk daudz jau negribēju - tikai iekļūt finālsacensībās. Kvalifikācijas pirmajai grupai rezultāti nebija pārāk augsti. Sapratu, ka ar 80 metriem vajadzētu pietikt,» piebilda Vasiļevskis.

Kā ziņots, arī pārējiem Latvijas šķēpmetējiem - Aināram Kovalam un Zigismundam Sirmajam - neizdevās kvalificēties Eiropas čempionāta finālam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu