Vasiļjeva divi vārti neglābj no zaudējuma pusfināla sērijas pirmajā mačā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Divus vārtus Vācijas hokeja līgas (DEL) pirmajā pusfināla spēlē trešdienas vakarā guva bijušais Latvijas izlases kapteinis Herberts Vasiļjevs, tomēr viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» komanda ar 2:3 (1:0, 1:3, 0:0) piekāpās Berlīnes «Eisbaren».

Šosezon ļoti rezultatīvi spēlējošais Vasiļjevs guva abus savas komandas vārtus cīņas 4. un 40. minūtē, tomēr ar to nebija pietiekami panākumam. Kopā šajā mačā Vasiļjevs izpildīja septiņus metienus pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Šosezon Vasiļjevs 50 regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar 18 gūtiem vārtiem un 29 rezultatīvām piespēlēm, kas ļāva kļūt par komandas otro rezultatīvāko spēlētāju un visas līgas desmito rezultatīvāko hokejistu. Bet septiņos izslēgšanas turnīra mačos viņa kontā ir septiņi gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles, kas dod ceturto vietu rezultatīvāko hokejistu sarakstā.

Regulāro sezonu «Pinguine» komanda noslēdza kopvērtējuma trešajā vietā, bet «Eisbaren» hokejisti bija ceturtie.

Marta vidū Vasiļjevs uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar «Pinguine» komandu, kurā viņš spēlē pēdējās astoņas sezonas. Nav izslēgts, ka pēc sezonas beigām uzbrucējs varētu atgriezties Latvijas izlasē, lai arī aizpagājušā gada vasarā viņš pieņēma Vācijas pilsonību.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu