Vasiļjevs nezina, kad varēs atgriezties laukumā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu hokeja uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, kurš šīs nedēļas sākumā sevis pārstāvētās Vācijas Augstākās līgas (DEL) komandas Krēfeldes «Pinguine» treniņā lauza potīti, nezina, kad varēs atgriezties laukumā.

Vasiļjevs intervijā portālam «Wz-newsline.de» atklāja, ka pēc operācijas viņam labajā kājā ievietotas vairākas skrūves un plāksnes, lai to stabilizētu.

«Treniņa laikā slidoju uz vārtiem, taču pakritu un ar abām kājām ietriecos apmalē,» pauda latviešu hokejists. «Vēl nezinu, kad atgriezīšos laukumā.»

«Pinguine» kapteinis prata teikt, ka ir ļoti sarūgtināts gūt savainojumu tieši šobrīd. «Jau no paša sagatavošanās posma sākuma mums veidojās laba komanda, taču vairāku spēlētāju savainojumi noteikti ir solis atpakaļ. Pēdējo spēļu laikā esam uzrādījuši labus rezultātus. Taču esmu pārliecināts, ka labi rezultāti būs arī turpmāk. Jo vairāk hokejistu atgriezīsies pēc traumām, jo spēcīgāki būsim.»

Jaunā Vācijas čempionāta sezona sāksies 13. septembrī.

Pagājušajā sezonā Vasiļjevs 50 regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar 18 gūtiem vārtiem un 29 rezultatīvām piespēlēm, kas ļāva kļūt par komandas otro rezultatīvāko spēlētāju un visas līgas desmito rezultatīvāko hokejistu. Savukārt deviņos izslēgšanas turnīra mačos viņa kontā bija astoņi gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Neilgi pirms iepriekšējās sezonas beigām Vasiļjevs uz vēl divām sezonām pagarināja līgumu ar «Pinguine» komandu. Aizpagājušā gada vasarā viņš pieņēma Vācijas pilsonību, tomēr joprojām netiek izslēgta iespēja, ka uzbrucējs varētu atgriezties Latvijas izlasē.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu