VBL līgas ģenerāldirektors Širokovs: Valters gribēja strādāt līgā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas basketbola pazinējs Valdis Valters vēlējās strādāt VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) vadībā, tomēr viņa lūgums noraidīts, intervijā portālam «sports.ru» atzinis līgas ģenerāldirektors Andrejs Širokovs.

Valters pēdējā laikā aktīvi nodarbojas ar visu basketbola aktivitāšu kritizēšanu, un to pamanījis arī portāla žurnālists, pajautājot Širokovam par 1982. gada pasaules un divkārtējo Eiropas čempionu.

«Principā Valters stāvēja pie līgas izveidošanas. Tas, ka mēs savā laikā pieņēmām dalībnieku vidū «VEF Rīga» komandu, galvenokārt bija Valtera nopelns,» izteicās Širokovs. «Turpinājumā klubs no viņa šķīrās, un viņš piedāvāja mums savus pakalpojumus - vēlējās strādāt līgā.»

«Ļoti negribētos domāt, ka šādus komentārus viņš izsaka tāpēc, ka gan «VEF Rīga» komandā, gan VTB Vienotajā līgā palicis aiz borta, bet gan - tas ir viņa viedoklis. Tomēr kaut kas man liek šaubīties,» stāstīja Širokovs.

VTB Vienotās līgas sacensības risinās kopš 2008/2009.gada sezonas, bet nesen aizvadītajā sezonā tajā piedalījās komandas no Krievijas, Ukrainas, Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Polijas, Baltkrievijas, Čehijas un Kazahstānas.

Latviju kopš pirmās pilnās sezonas pārstāvējusi «VEF Rīga» komanda.

Kā ziņots, šosezon «VEF Rīga» komanda no VTB Vienotās līgas turnīra izstājās ceturtdaļfinālā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu