Vecākais bērns, vidējais vai pastarītis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/statelibraryofvictoria_collections/

Apollo.lv un Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatikas klīnika aicina uz Attiecību skolas lekciju par bērnu pirmskolas vecumā – «Vecākais bērns, vidējais vai pastarītis».

Bērnu secība ģimenē un iespaids, ko tas atstāj uz personības veidošanos. Kā palīdzēt bērniem, neskatoties uz dažādajām pozīcijām ģimenē, justies labi un veiksmīgi attīstīties.

Lekcija notiks 2012. gada 25. septembrī no plkst. 18.30 līdz plkst. 20.00. Papildu laiks individuāliem jautājumiem līdz plkst. 20:30.

Attiecību skolas lekcijā Psihosomatikas klīnikas ārste psihoterapeite dr. Ingrīda Rateniece dalīsies savās zināšanās un atbildēs uz klātesošo jautājumiem.

Dr. Ingrīda Rateniece: «Attiecību skola ļaus ieraudzīt cēloni bērna emocionālās dabas problēmām, tā būs iespēja mācīties, kā to novērst, kā veiksmīgāk veidot attiecības, lai tās būtu abpusēji vērtīgas un nestu vairāk prieka un gandarījuma.»

Ārste psihoterapeite dr. Ingrīda Rateniece

Piesakies Attiecību skolai:

Mājas lapā:

Lasi vairāk

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu