Vecmātes konsultācijas sieviešu veselības centrā «Vita»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifonova/LETA

2011.gada 10.novembrī- MFD Sieviešu veselības centrs «Vita», paplašinot sniegto veselības aprūpes pakalpojumu klāstu, piedāvā vecmātes individuālās konsultācijas. Konsultācijas paredzētas gan topošajiem vecākiem, gan arī jaunajiem vecākiem, kad mazulis jau ir piedzimis, portālu «Apollo» informēja Vivita Vircava, MFD Veselības centra informācijas koordinatore.

MFD Sieviešu veselības centrs «Vita» piedāvā interesantas un vērtīgas konsultācijas, kurās topošie vecāki var gūt priekšstatu par grūtniecības posmu, dzemdībām un laiku pēc tām. Konsultācijas ir neaizvietojamas arī mazulim piedzimstot, kad vecākiem rodas jautājumi vai problēmas, kas ir saistītas ar krūts zīdīšanu, jaundzimušā aprūpi un visiem citiem jautājumiem, ar ko ikdienā saskaras jaunā ģimene.

Vecmātes konsultāciju laikā var tikt sniegti padomi sekojošos jautājumos:


• grūtniecības posms, sagatavošanās dzemdībām;

• dzemdības, pareiza elpošana, pēcdzemdību periods;

• veiksmīgas krūts zīdīšanas pamati;

• jaundzimušo un zīdaiņu aprūpe;

• un citi individuāla rakstura jautājumi.

Konsultācijas vada sertificēta vecmāte Aina Bērziņa, kurai ir ievērojama praktiska pieredze, pieņemot dzemdības.

Konsultācijas notiek MFD Sieviešu veselības centros «Vita», individuāli vai kopā ar ģimeni, 1 konsultācijas ilgums 60 minūtes.

Papildus informācija par MFD Sieviešu veselības centriem «Vita» un citiem MFD Veselības grupas medicīnas pakalpojumiem www.mfd.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu