Vecrīgā izkaujas gājēji un taksometra vadītāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Trešdienas naktī Vecrīgā izcēlies incidents starp kādu taksometra vadītāju un diviem jauniem vīriešiem — abas puses vaino otru kautiņa sākšanā, portālu «Apollo» informēja Rīgas pašvaldības policijā.

Ap pulksten 00.05 Pašvaldības policijas Centra rajona pārvaldes darbinieki no Videonovērošanas centra saņēma informāciju, ka Vecrīgā, Skārņu ielā, notiek kautiņš, kurā iesaistīti vairāki cilvēki.

Ierodoties notikuma vietā, policisti sastapa divus vīriešus, kuri paskaidrojuši, ka viņiem uzbrukuši taksometru vadītāji. Viņi skaidroja, ka šoferi uzbrukuši pēc tam, kad vienam no šoferiem tik aizrādīts par agresīvu braukšanu Vecrīgas teritorijā. Aizstāvēt savu amata brāli metušies arī vairāki citi taksometru vadītāji.

Savukārt taksometra vadītājs — 1980. gadā dzimušais Deniss — policijai skaidroja, ka viens no vīriešiem pēkšņi izlēcis priekšā viņa vadītajam auto, kā dēļ šoferis bija spiests strauji bremzēt. Vadītājs par šādu rīcību izteicis aizrādījumu vīriešiem, bet kā reakcija sekojusi vīriešu uzbrukums.

Abi vīrieši, kuri apsūdz taksometra vadītāju uzbrukšanā, kautiņa laikā guvuši miesas bojājumus, un viņi nogādāti slimnīcā.

Kautiņā iesaistītajām pusēm ieteikts vērsties Valsts policijā.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu