Vecrīgā pamatīgs kautiņš; viens jaunietis bezsamaņā nogādāts slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Trešdienas agrā rītā Vecrīgā notikusi konfliktsituācija, kurā iesaistīti pieci cilvēki. Pēc notikušā viens jaunietis nogādāts slimnīcā, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā.

Ap plkst.6 Rīgas Videonovērošanas centra policisti pamanīja konfliktsituāciju vairāku personu starpā, kas risinājās Z.A.Meierovica bulvārī. Kāds vīrietis grūstīja meitenes, otrs ar dūres sitienu galvas rajonā notrieca zemē kādu jaunieti, kurš palika nekustīgi guļam zemē.

Informācija nekavējoties nodota tuvākajai policijas patruļai, kas ierodoties notikuma vietā, aizturēja piecas personas.

Policijā portāls «Apollo» uzzināja, ka zemē notriektais jaunietis gulēja bezsamaņā. Nekavējoties izsaukta mediķu brigāde, kura cietušo nogādāja slimnīcā.

Konfliktā iesaistītās personas izturējās agresīvi un nevēlējās pildīt policistu prasības, tāpēc viena vīrieša nomierināšanai pielietots speclīdzeklis. Pēc tam noformēts arī administratīvā pārkāpuma protokols par ļaunprātīgu nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām.

Trīs notikušā liecinieki un divas vainīgās personas nogādātas Valsts policijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu