Vecrīgā tvarstīta pa gājēju ielām braucoša automašīna

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pagājušās nedēļas piektdienas pēcpusdienā policija Rīgā tvarstījusi pa gājēju ielām braucošu automašīnu.

Viss sācies, kad Rīgas pašvaldības policijas (RPP) patruļekipāža Vecrīgā, Kalēju ielā, ievēroja meklēšanā esošu automašīnu «VW Caddy», kas brauca pa gājēju un velosipēdu ceļu, rupji pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus.

Spēkrata vadītājs ignorēja pašvaldības policijas darbinieku rīkojumu apstāties un sāka bēgt, aģentūra LETA uzzināja RPP. Sadarbojoties ar Valsts policijas ceļu policistiem, automašīna tika apturēta Pārdaugavā, Valguma ielā.

RPP atzīmē, ka laikā, kad policijas ekipāžas centās panākt bēgošo automašīnu, vienaldzīgi nepalika vairāki citi satiksmes dalībnieki, kuri iespēju robežās bloķēja bēgošo automašīnu, līdz ar to palīdzot noķert bēgošo.

Aizturot vadītāju, policisti pielietojuši fizisku spēku, tāpēc uz notikuma vietu izsaukti mediķi. Pārbaudot vadītāja personas datus, tika konstatēts, ka vadītājs atrodas aktīvā policijas Jelgavas iecirkņa meklēšanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu