«VEF Rīga» arī otrajā spēlē zaudē «Himki» basketbolistiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» šodien aizvadīja VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) ceturtdaļfināla sērijas otro spēli pret Maskavas apgabala «Himki».

Uzvaru ar rezultātu 104:82 izcīnīja «Himki» basketbolisti, sērijā līdz trīs uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-0. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Pols Deiviss, tikmēr zaudētāju rindās 20 punktus sameta Ērls Roulends.

Spēli sekmīgāk iesāka «rīdzinieki» un pirmās ceturtdaļas vidū iekrāja astoņu punktu pārsvaru (19:11), taču turpinājumā mājinieki spēja pietuvoties, bet pēc spēlētām desmit minūtēm uz tablo bija 27:27.

Otrajā ceturtdaļā ritēja līdzīga cīņa, pēc spēlētām trīs minūtēm laukuma saimniekiem tikai +1, bet tās vidusdaļā 43:41 par labu «Himki». Ejot lielajā pārtraukumā, Maskavas komanda iekrāja desmit punktu pārsvaru - 57:47.

Trešajā ceturtdaļā «Himki» panāca arī +15 (74:59), nedodot viesiem iespēju pietuvoties zem -10, bet pirms izšķirošajām desmit minūtēm mājinieki bija vadībā ar 78:66.

Mača pēdējā ceturdaļā viesi nespēja krasi mainīt notikums laukumā un nācās otro reizi divu dienu laikā atzīt «Himki» komandas pārākumu.

Trešo un nepieciešamības gadījumā arī ceturto maču komandas svētdien un pirmdien aizvadīs Rīgā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu