«VEF Rīga» atgriežas viens no U-20 izlases līderiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas basketbola klubs «VEF Rīga» savas rindas papildinājis ar vienu no Latvijas U-20 izlases basketbolistiem Jāni Bērziņu, «Apollo» pastāstīja kluba direktore Laila Spaliņa.

Bērziņš klubam pievienojās 2011./2012. gada sezonā, bet pērn tika izīrēts «Valmiera» komandai, ar kuru LBL izcīnīja bronzas medaļas. Ar basketbolistu līgums pagarināts uz trīs sezonām.

«Man ir liels prieks, ka turpināšu savu karjeru Latvijas čempionvienībā un varēšu pārstāvēt arī Latviju starptautiski klubu līmenī. Esmu gatavs augt kopā ar komandu un smagi strādāt, lai tuvākajos gados arī Latvijas komanda varētu spēlēt Eirolīgā,» saka Bērziņš.

«Tas nav nekas nereāls un ceru, ka varēšu būt daļa, kas šo mērķi realizē. Nebaidos teikt, ka «VEF Rīga» ir viena no labākajām komandām Austrumeiropā, lieliska organizācija, treneru korpuss, tāpēc ceru, ka spēsim kopīgi sasniegt augstus rezultātus».

Jauno basketbolistu paslavē arī komandas galvenais treneris Ramūns Butauts: «Bērziņš ir viens no talantīgākajiem Latvijas jaunajiem spēlētajiem, ko apliecina arī viņa vadošā loma EČ U-20 izlases sastāvā. Mēs ar viņu rēķināmies, viss ir Jāņa paša rokās – turpināt pilnveidot savu meistarību un nākotnē ieņemt svarīgu vietu «VEF Rīga» komandā».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu