«VEF Rīga» centrs Simss - otrs vērtīgākais VTB līgā oktobrī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīra regulārā čempionāta oktobra mēneša otra vērtīgākā spēlētāja godu izpelnījies Latvijas čempionvienības «VEF Rīga» centrs Kortnijs Simss.

Balsojumā par mēneša labāko spēlētāju, kur vērtējumu veido basketbolistu efektivitātes koeficienta rādītāji un ekspertu viedoklis, Simss piekāpās tikai Maskavas «Spartak» spēlētājam Patrikam Beverlijam.

Beverlijs aprēķina rezultātā tika pie deviņiem punktiem, Simss izpelnījās septiņus punktus, bet labāko pieciniekā iekļuva arī Alonzo Džī (Gdiņas «Asseco Prokom»), Andrejs Kiriļenko (Maskavas CSKA) un Jotams Halperins («Spartak»).

Zīmīgi, ka Simss bija līgas labākais spēlētājs efektivitātes koeficienta rādītājos, vidēji trīs mačos tiekot pie koeficienta +27,3. VTB līgas ekspertu vērtējumā Simss ieņēma otro vietu, bet laikraksta «Sport-Ekspress» vērtējumā netika iekļauts labāko trīs spēlētāju sarakstā.

Aizvadītajās trīs spēlēs Simss vidēji mačā guvis 18,7 punktus un izcīnījis 10,3 atlēkušās bumbas, kamēr Beverlijs piecās spēlēs iekrājis vidēji 17,6 punktus, 5,0 atlēkušās bumbas un 4,6 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu