«VEF Rīga» jaunais leģionārs: man trūkst vārdu, lai to aprakstītu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «AP»/Scanpix

Amerikāņu uzbrucējs Dešons Batlers izteicis ļoti lielu prieku par sava pirmā profesionālā līguma parakstīšanu un pievienošanos Latvijas čempionvienībai «VEF Rīga», vēsta portāls «wvillustrated.com».

Kā ziņots, Batleram «VEF Rīga» komandā būs divu nedēļu ilgs pārbaudes laiks. Ja uzbrucējam sekmīgi izdosies izturēt pārbaudes laiku, viņš Latvijas klubā spēlēs līdz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) lokauta beigām.

«Man trūkst vārdu, lai to aprakstītu,» par jauno līgumu Batlers izteicās Rietumvirdžīnijas medijam. «Tas viss man ir jauns, tāpēc skatos uz priekšu, lai saprastu, ko man darīt.»

Kā pavēstījis Batlera aģents Čets Īrvins, līgums uz pārbaudes laiku noslēgts, jo Latvijas komanda vēlas pārliecināties, vai basketbolists pilnībā izārstējis kājas traumu un vai viņš vienības sastāvā jutīsies komfortabli.

23 gadus veco un 2,01 metru garo Batleru 2010. gada NBA drafta otrajā kārtā ar kopējo 42. numuru izvēlējās Maiami «Heat» komanda. Pirms smagās traumas gūšanas Batleram draftā tika prognozēta daudz augstāka vieta.

Pēc drafta «Heat» komanda viņu nosūtīja uz NBA Attīstības līgu, jo uzbrucējs nespēja atgūt fizisko formu. Savukārt pagājušā gada oktobrī «Heat» lauza līgumu ar Batleru, bet šī gada marta nogalē uzbrucējs parakstīja vienošanos ar citu NBA klubu Sanantonio «Spurs».

«Mans aģents ilgi gaidīja, kamēr būšu gatavs spēlēt, bet kopš traumas gūšanas un visu ilgo rehabilitācijas laiku viņš bija tiešām atbalstošs,» stāstīja basketbolists, kurš «VEF Rīga» komandā varētu debitēt piektdien paredzētajā VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīra mačā ar Ukrainas komandu Kijevas «Budiveļņik».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu