«VEF Rīga» pagarina līgumu ar Valdi Valteru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas basketbola klubs «VEF Rīga» pirmdien vēl uz trim gadiem pagarināja līgumu ar līdzšinējo komandas galveno treneri Valdi Valteru, aģentūru LETA informēja «VEF Rīgas» preses sekretāre Laila Spaliņa.

«Šovasar esam nopietni strādājuši pie kluba ilgtermiņa attīstības stratēģijas nākamajiem trīs gadiem, un būtiska sastāvdaļa tajā ir trenera jautājums,» norāda «VEF Rīgas» valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups. «Tieši Valda Valtera kā galvenā trenera jautājums, jo tieši viņš šo stratēģiju var veiksmīgi realizēt. Valteru vērtējam kā augtākās klases speciālistu,» uzsver Jaunups.  

Gandarījumu par noslēgto vienošanos pauda arī Valters. «Šis līgums ir turpinājums jau iesāktajam. Galvenais ir basketbolā atgriezt un nostiprināt VEF vārdu, tāpēc esam nolēmuši nopietni strādāt, turpināt iesākto un sniegties pēc augstākiem mērķiem, sagatavojot augstas klases basketbolistus,» norāda Valters.  

2007./2008. gada debijas sezonā Valda Valtera vadītais klubs «VEF Rīga» Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā izcīnīja ceturto vietu, bet SEB Baltijas Basketbola līgā, izcīnot otro vietu Izaicinājuma kausā, kopvērtējumā ierindojās desmitajā vietā, pārspējot Elites divīzijā spēlējošo SK «Valmiera».

Jau ziņots, ka jūlija beigās «VEF Rīga» noslēdza līgumu ar vienu no perspektīvākajiem 2007. gada Latvijas junioru izlases spēlētājiem Lauri Mizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu