«VEF Rīga» par vietu Eirolīgā cīnīsies Viļņā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīrs, kurā piedalīsies arī Latvijas čempionvienība «VEF Rīga», šoruden risināsies Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

Tādējādi kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā «VEF Rīga» basketbolistiem būs jātiekas ar mājiniekiem - Viļņas «Lietuvos Rytas», kuras rindās spēlē latviešu saspēles vadītājs Jānis Blūms.

Eirolīgas kvalifikācijas turnīrs risināsies no 1. līdz 4. oktobrim, bet «VEF Rīga» un «Lietuvos Rytas» mačs paredzēts 1. oktobrī, plkst. 20.30. Ja «Vefiņam» izdosies pārvarēt «Lietuvos Rytas» barjeru, tad pretī stāsies Itālijas vicečempioni Varēzes «Cimberio» vai Vācijas klubs Oldenburgas «EWE Baskets».

Jāpiebilst, ka kvalifikācijas uzvarētāji spēlēs Eirolīgas D apakšgrupā kopā ar Atēnu «Panathinaikos» (Grieķija), Telavivas «Maccabi Electra» (Izraēla), Vitorijas «Caja Laboral» (Spānija), Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ» (Krievija) un Belgradas «Crvena Zvezda» (Serbija).

Komandas, kurām neizdosies iekļūt Eirolīgas turnīrā, sezonu turpinās Eiropas kausa izcīņā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu