«VEF Rīga» paraksta līgumu ar Entveinu Robinsonu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» parakstījusi līgumu ar amerikāņu spēka uzbrucēju Entveinu Robinsonu, pavēstījis klubs sociālā tīkla «Twitter» oficiālajā kontā.

Pagājušo sezonu 29 gadus vecais Robinsons pavadīja Itālijas A sērijas klubā Brindisi «Enel», kurā nākamsezona spēlēs pagājušā gada «Ventspils» amerikāņu leģionārs Folerins Kempbels. «Enel» komandas labā Robinsons pērn guva vidēji 12,9 punktus, kā arī izcīnīja 5,8 atlēkušās bumbas.

Pēc karjeras Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgā Robinsons uz Eiropu pārcēlās 2007. gadā, spēlējot Francijā, Turcijā un Itālijā.

Robinsons 2010. gadā kopā ar «Cholet Basket» komandu kļuva par Francijas čempionu.

Kā ziņots, «VEF Rīga» komandā nākamsezon nespēlēs vairāki iepriekšējās sezonas līderi. No komandas aizgājis amerikānis Ērls Roulends, kā arī lietuvieši Antans Kavaļausks un Donāts Zavacks. Tāpat karjeru Spānijā turpinās Dairis Bertāns, bet vēlmi pamesti komandu izteicis Kaspars Bērziņš.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu