«VEF Rīga» paraksta līgumu ar jauno basketbolistu Pļavnieku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» parakstījusi ilgtermiņa līgumu ar vienu no talantīgākajiem jaunajiem basketbolistiem Latvijā Kristapu Pļavnieku, aģentūru LETA informēja kluba direktore Laila Spaliņa.

Pagājušajā nedēļā Pļavnieks «VEF kadetu» sastāvā izcīnīja trešo vietu jauniešu Eirolīgas posmā Kauņā, un pēc šī turnīra galvenais treneris Nikolajs Mazurs saspēles vadītāju raksturoja kā komandas motoru un smadzenes uzbrukumā.

«Kristaps Pļavnieks ir viens no labākajiem saspēles vadītājiem Latvijā. Gudrs spēlētājs, spēj labi organizēt un kontrolēt spēli. Labs papildinājums jauniešu sistēmai,» uzsvēra Mazurs. «Esmu pārliecināts, ka divu gadu laikā viņš kļūs par rotācijas spēlētāju «VEF Rīga» meistarkomandā.»

«Kristaps ir apveltīts ar ļoti labu spēles izpratni un tempa kontroli, kas liecina, ka spēlētājs ļoti labi iederēsies vīriešu basketbolā. Kauņas turnīrā Kristaps uzskatāmi parādīja, ka būs spēks, ar ko nāksies rēķināties arī vecākiem pretiniekiem,» teica «Baltic Sports Agency» aģents Artūrs Kalnītis.

Šosezon Pļavnieks «VEF Kadetu» komandas sastāvā spēlē Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrajā divīzijā. Viņš piedalījies 24 spēlēs, kurās vidēji izcēlies ar 9,8 punktiem un 3,5 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu