«VEF Rīga» pārtrauc sadarbību ar centru Hemiltonu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» pārtraukusi sadarbību ar amerikāņu basketbolistu Džastinu Hemiltonu, savā «Twitter» kontā pavēstījis klubs.

Hemiltons pievienojās «VEF Rīga» komandai janvārī, taču pēdējā laikā cirkšņa sāpju dēļ atteicies doties laukumā.

VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīrā Hemiltons nospēlēja četras spēles, kurās vidēji guva 9,3 punktus un izcīnīja 5,8 atlēkušās bumbas, bet «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) mačos Hemiltons izcēlās ar vidēji 20,2 punktiem un 9,5 atlēkušajām bumbām.

Ceturtdien «VEF Rīga» uzsāks dalību VTB Vienotās līgas ceturtdaļfinālā, kurā sacentīsies ar Krievijas komandu Maskavas apgabala «Himki». Tāpat «VEF Rīga» būs jāturpina dalību LBL finālsērijā, kurā pašlaik cīņā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts 1-1.

22 gadus veco un 2,10 metrus garo Hemiltonu pagājušā gada NBA draftā otrajā kārtā ar 45. numuru izvēlējās Filadelfijas «76ers», bet drīz pēc tam viņš maiņas rezultātā nokļuva pie līgas čempionvienības Maiami «Heat», kurai centrs pieder arī pašlaik.

Tomēr Hemiltons izvēlējās šo sezonu aizvadīt Eiropā, nevis pacīnīties par iekļūšanu NBA, sezonas pirmos mēnešus aizvadot Horvātijas komandā Zagrebas «Cibona».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu