Vēl var pieteikties mācību stipendijai Apvienotās Pasaules Koledžā Itālijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Aicinām 10. un 11. klases skolēnus pieteikties stipendiju konkursam vidusskolas beigšanai Apvienotās Pasaules Koledžā Itālijā!

Vidusskolēnu izglītības kustības «United World Colleges» (UWC) Latvijas organizācija arī šogad aicina Latvijas akadēmiski spēcīgos un sociāli aktīvos jauniešus pieteikties konkursam uz 2014./2016. mācību gada stipendiju un mācību vietu Itālijas koledžā «UWC Adriatic». UWC organizācijas sastāvā ir divpadsmit starptautiskas koledžas, kas jauniešiem sniedz izglītību neatkarīgi no tautības, rases vai reliģiskās pārliecības. Kustības mērķis - ar izglītības un kopīgas pieredzes palīdzību veicināt mieru, un meklēt risinājumus ilgtspējīgai attīstībai. Jaunieši UWC koledžās apgūst Starptautiskā bakalaurāta (IB) programmu, kas ir atzīta arī Latvijā. Paralēli akadēmiskajai programmai skolēniem ir aktīvi jāpiedalās ārpusklases nodarbībās un jāiesaistās kādā no brīvprātīgā darba projektiem.

Latvijā UWC kustība darbojas kopš 1992. gada, katru gadu nodrošinot ceļazīmes uz kādu no UWC koledžām. Pilnā stipendijā ir iekļautas mācību, dzīvošanas un ēdināšanas izmaksas. Papildizdevumi (lidmašīnas biļetes un kabatas nauda) ir jāsedz stipendijas ieguvējam/-ai. Konkursam, kura uzvarētājs/-a divus gadus pārstāvēs Latviju Itālijas koledžā «UWC Adriatic», var pieteikties 15 – 17 gadus veci skolēni*, kas gatavi sevi pierādīt trīs konkursa kārtās.

http://uwclatvia.wordpress.com/stipendiju-konkurss2014/

Stipendijas apjoms un līdzfinansējums:

Latvijai tiek piedāvāta viena mācību vieta un stipendija «UWC Adriatic» koledžā (Itālijā). Stipendija sedz mācību, dzīvošanas un ēdināšanas izdevumus visā mācību periodā uz diviem gadiem.

selection.lv@nc.uwc.net

www.uwc.org

* 2014. gada 1. septembrī kandidāts nedrīkst būt sasniedzis 18 gadu vecumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu