Vēl viens auksts rīts; arī dienā būs salti (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: maxim off, CC BY-NC-ND 2.0

Uzausis vēl viens auksts rīts, gaisa temperatūrai noslīdot līdz pat -22 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija.

Līdz pulksten 5 zemākā temperatūra reģistrēta Daugavpilī, kur gaiss atdzisa līdz -21 grādam, bet augstākā gaisa temperatūra bija Kurzemē līča piekrastē - šeit vien -9 grādi.

Rīgā gaisa temperatūra pazeminājusies līdz -16 grādiem.

Aģentūra BNS vēsta, ka ceturtdienas rītā daudzviet Latgalē un Vidzemē gaisa temperatūra ir -21 grāds, Raunā un Virešos reģistrēti -22 grādi, un visā valsts austrumu daļā ir aukstāks par -19 grādiem.

Šodien diena paies bez ievērojamiem nokrišņiem, pūtīs mērens ziemeļaustrumu, austrumu vējš.

Gaisa temperatūra būs no -6 līdz -11 grādiem, austrumos no -11 līdz -14 grādiem.

Rīgā bez nokrišņiem, gaisa temperatūra no -11 līdz -13 grādiem.

Latvijas Valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem kopumā ir apmierinoši, brauktuves ir sausas.

Rīgas apkārtnē, Jelgavas, Bauskas, Daugavpils, Siguldas, Valmieras un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi apmierinoši, brauktuves sausas.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Kūdra – Ventspils. Autoceļi sniegoti, brauktuves tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Liepājas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Skrunda - Liepāja, brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Talsu, Tukuma un Ventspils apkaimēs. Autoceļi apledo, vietām sniegoti, brauktuves tīra un apstrādā ar pret apledojuma materiāliem.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu