Vēlies doties uz iespaidīgo festivālu «Tallinn Music Week»? Ir iespēja! (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tõnu Tunnel

Tuvojas Baltijas nozīmīgākais pavasara festivāls «Tallinn Music Week», kas šogad norisināsies jau piekto reizi. «Apollo» sadarbībā ar «Positivus Music» piedāvā konkursu, kurā ir iespēja laimēt lieliskas balvas - 2 biļetes uz «Tallinn Music Week». Uz 50 skatuvēm Tallinā šogad koncertēs iespaidīgs skaits mākslinieku no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas.

Atbildi pareizi uz jautājumiem un varbūt tieši tev paveiksies!

Pirmais konkurss norisinās no 13. līdz 20. martam. Ja tajā nepaveiksies - būs iespēja piedalīties arī konkursa otrajā kārtā.

Tev tikai jāatbild uz jautājumiem un no visiem pareizi atbildējušajiem 20. martā tiks izlozēts pirmais laimīgais, kurš iegūs ielūgumu divām personām uz «Tallinn Music Week». Tad startēs otrā konkursa nedēļa.

Loading...

Norādi pareizu e-pastu un ESI MODRS!

No 4. līdz 6.aprīlim jau piekto reizi Igaunijas galvaspilsētā Tallinā norisināsies «Tallinn Music Week».

Mūzikas festivāls, kurā savulaik piedalījušies «Ewert and The Two Dragons», «Instrumenti» un daudzi citi, ir unikāla platforma jauno Baltijas mākslinieku daiļrades popularizēšanai - uz 50 skatuvēm Tallinā koncertēs iespaidīgs skaits mākslinieku no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu