Vēlies veidot karjeru IT jomā? Nāc mācīties New Horizons IT akadēmijā! (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/I.Kundziņa

Kā kļūt par IT speciālistu pusgada laikā?

Mūsdienās IT speciālisti ir vispieprasītākie un augstāk novērtētie darbinieki jebkurā kompānijā gan Latvijā, gan pasaulē. Daudzi uzskata, ka, lai kļūtu par IT profesionāli, jāmācās daudzus gadus. Agrāk tā tiešām bija.

New Horizons IT Akadēmija tagad piedāvā IT speciālistu sagatavošanu no pašiem pamatiem. Tā ir iespēja kļūt par sertificētu IT speciālistu un uzsākt strādāt specialitātē jau 6 mēnešu laikā.

Piesakieties uz bezmaksas izmēģinājuma sesiju!

Jums ir iespēja izmēģināt kādu no mācību programmām:

Ar ko apmācība IT Akadēmijā atšķiras no apmācībām universitātē?

Mācību centrs New Horizons piedāvā speciālu apmācību tiem, kuri vēlas uzsākt strādāt šajā sfērā Latvijā vai ārzemēs, bet nevar veltīt 3 – 4 gadus apmācībai universitātē.

Ja Jums nav pieredzes un atbilstošas izglītības, tā nav problēma - kopā ar New Horizons IT Akadēmiju Jūs varat sākt mācīties no nulles un pakāpeniski iegūt nepieciešamās zināšanas un sertifikātus.

«Tā ir brīnišķīga iespēja uzsākt savu karjeru IT jomā, iekļaujoties īsā laikā un iegūstot vairākus starptautiskos sertifikātus no Microsoft, Cisco, CompTIA un citus, kā arī starptautisko New Horizons sertifikātu. Šādas mācību programmas ir ļoti populāras rietumvalstīs. Ja Jūs domājat par darbu Eiropā vai ASV, Microsoft un Cisсo sertifikāti darba devējam izteiks daudz vairāk nekā citi diplomi,» apgalvo centra vadītājs Dmitrijs Zaznovs.

Mācamies tikai vajadzīgo

Īsi apmācības termiņi iespējami, pateicoties tam, ka Jūs apgūstot tikai to, kas nepieciešams veiksmīgam darbam.

Apmācības ilgums tiek nodrošināts arī ar inovatīvu metodiku Mentored Learning, par kuru mācību centrs New Horizons ieguvis statusu «Microsoft gada partneris». Šobrīd šī inovatīvā pieeja IT speciālistu apmācībai visā pasaulē strauji aizstāj tradicionālo apmācību grupās.

Apmācība notiek speciāli aprīkotā klasē un apvieno nodarbības ar instruktoru, video lekcijām un laboratorijas darbiem. Kā papildus priekšrocība ir paša studenta izvēlētais, sev izdevīgais mācību grafiks, Jūs neesat piesaistīts pie konkrētām dienām un laikiem.

Programmētājs vai sistēmu administrators?

Atliek tikai izvēlēties, par ko Jūs vēlaties kļūt - par programmētāju, datorsistēmu administratoru vai apgūt kādu citu no sešām mācību programmām. New Horizons pasniedzēji, kuri paši ir praktizējoši speciālisti un teicami pārzina tirgus prasības un katras specializācijas specifiku, palīdzēs Jums izvēlēties atbilstošu mācību virzienu.

Sertifikāti, ko Jūs saņemsiet New Horizons IT Akadēmijā, dos Jums priekšrocības starptautiskajā darba tirgū. Piemēram, Lielbritānijā speciālista karjera ar šādiem sertifikātiem tiek uzsākta ar algu, sākot no 16-25 tūkstošiem mārciņām gadā. Šobrīd Latvijā citās sfērās darba algai ir tendence samazināties vai palikt tajā paša līmenī, bet IT jomā ir otrādāk, alga turpina pieaugt un var sasniegt vairākus tūkstošus latu mēnesī.

reģistrējieties šeit

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu