Ventspilī autovadītājs no policijas mēģinājis atpirkties ar 22 eiro (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JoLi-esse, CC BY-NC-SA 2.0

21. februārī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes (VP KRP) darbinieki par kukuļdošanu aizturēja kādu vīrieti, kurš centās izvairīties no soda par transportlīdzekļa vadīšanu bez transporta līdzekļā vadīšanas tiesībām, "Apollo" informēja policijā.

Plkst.22:00 Ventspilī, Talsu ielā, 1970.gadā dzimis vīrietis nolūkā izvairīties no atbildības, VP KRP darbiniekiem deva naudu - 22 eiro, lai administratīvais pārkāpums netiktu fiksēts un netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Visu apstākļu noskaidrošanai par šo faktu policijā uzsākts kriminālprocess.

21.februārī visā Latvijā Valsts policija rīkoja reidu, lai pastiprinātā režīmā kontrolētu, vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies alkoholisko dzērienu ietekmē. Ventspils pusē reida laikā veiktas kopumā 256 alkohola pārbaudes, līdz 0,5 promilēm alkohola izelpā konstatēts vienam vadītājam, par t/l vadīšanu alkohola reibumā aizturēta viena persona, bet kopumā noformēti 8 protokoli.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu