Ventspilī noskaidroti labākie Puķu pūķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 23. jūlijā, Ventspils Piedzīvojumu parkā notika Puķu pūķu piedzīvojums. Tā ietvaros, Puķu pūķu šovā piedalījās septiņas komandas, kuras bija izgatavojušas savus Puķu pūķus. Žūrija visaugstāk novērtēja Puķu Anša (Anša Anševica) un komandas «Puķu meitene «Žozefīne» (Endijs un Lana Apses) braucamrīkus. 

Komandas no sev pieejamiem materiāliem bija izveidojušas braucamos par tēmu «Puķu pūķis». Ar savu pūķi katram bija jānolaižas no kalna – ar kameru, ar kalna dēli, ar riteni vai kā citādi. Izdomai nebija robežu, galvenais – jāietver ziedu motīvs.

Otro vietu izcīnīja «Mazā prinča studijas» skolotājas un bērni. Trešo vietu ieguva komanda «UrbanLauki» (Linda Pilāne, Niklāvs Šnepsts un Simona Matisone) un «BMX barbari» (Maija un Edgars Bingeļi). Spacbalvu par ieguldīto darbu no Piedzīvojumu parka pārvaldnieka Naura Tālberga saņēma komanda «Bitīte» (Andis Pilāns un Artis). Pirmās vietas ieguvēji saņēma dāvanu – Piedzīvojumu parka atrakcijas Ls 50 vērtībā, otrās vietas ieguvēji Ls 30 vērtībā un 3. vietas ieguvēji Ls 20 vērtībā.
Puķu pūķu šova dalībnieku nobraucienus vērtēja kultūras pasākumu vadītāja Indra Vītiņa un Pepija (Lana Kondeļčuka). Trešais žūrijas dalībnieks tika izvēlēts no klātesošajiem.

Pasākuma laikā, Ventspils Mākslas skolas skolotājas Evas Kaufmanes - Lauss vadībā bērniem bija iespēja izgatavots savu puķu pūķi, bet šoreiz - lidojošu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu