Ventspilī notiks jaunās paaudzes «Opel» automašīnu prezentācija (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

«Opel» un «Peugeot» autocentrs «Amserv Ventspils» 15.septembrī no plkst. 10:00 - 15:00 rīkos jaunās paaudzes «Opel» automašīnu prezentāciju Ventspilī, Reņķa dārza autostāvietā. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja ne tikai iepazīties ar jaunajiem «Opel» modeļiem, bet arī novērtēt savas braukšanas prasmes kopā ar «Drošas Braukšanas skolas» instruktoriem.

Pasākuma mērķis ir sniegt iespēju Ventspils un Kurzemes reģiona iedzīvotājiem vienkopus iepazīt un testa braucienos izmēģināt tik plašu «Opel» automašīnu saimi. Vērtēšanai tiks piedāvātas gan jaunās paaudzes «Opel» pasažieru automašīnas, tādas kā, septiņvietīgā «Opel Zafira Tourer», «Opel Astra Tourer», «Opel Insignia» un citas, kā arī jaunais «Opel Combo», kas pateicoties funkcionalitātei, ietilpībai un samērīgajām ekspluatācijas izmaksām ir ierindojies Eiropas komerctransporta B segmenta līdera godā.

Izdevīgi «Opel» automašīnu iegādes nosacījumi tiks piedāvāti sadarbībā ar «SEB» līzinga pārstāvjiem, bet uzņēmumu autoparku vadītāji un autovadītāji, kam ir aktuāli samazināt ar pārvietošanos saistītās izmaksas, pasākumā saņems noderīgu informāciju par auto gāzes iekārtu uzstādīšanu automašīnās, kā arī varēs piedalīties «Drošas Braukšanas skolas» instruktoru organizētajās eko-braukšanas apmācībās ar jaunās paaudzes «Opel» automašīnām un saņemt praktiskus padomus par degvielas ekonomijas iespējām.

«Tuvojas rudens tumšā sezona, tāpēc aicinām visus pasākuma apmeklētājus izmantot iespēju un pasākuma laikā bez maksas pārbaudīt automašīnas priekšējās lampas, lai izvairītos no iespējamiem ceļu satiksmes negadījumiem un justos droši uz Latvijas ceļiem», aicina autocentra «Amserv Ventspils» vadītājs Ainars Kalniņš. «Gribu aicināt ventspilniekus un pilsētas viesus būt aktīviem un izmantot iespēju novērtēt plašo «Opel» automašīnu saimi un vācu autobūves kvalitāti Ventspilī - vietā, kurā Jūs dzīvojat un strādājat,» uzrunu noslēdz Kalniņš.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu